Op dit blog laat ik graag extra foto's zien die niet op mijn website te zien zijn. Soms een verhaaltje, een kijkje achter de schermen van de reportage, fotografie tips enz. Het zou leuk zijn als je een reactie achterlaat. Het is niet moeilijk. Je moet een profiel kiezen, openID/Url altijd goed. Voer gewoon je naam in en de rest spreekt voor zich. Kijk ook eens op mijn reguliere website: www.beeldvol.nl

vrijdag 13 mei 2011

Sandra, Hans & Sven - trouwfotografie 's-Gravendeel

Van vrijdag de 13e trokken Hans & Sandra zich niets aan, vandaag trouwden zij in het gemeentehuis in Maasdam.  Een beetje bevreesd voor het weer waren we deze week wel, maar gelukkig waren de weergoden ons zeer gunstig gezind.

Voor de foto's gingen we naar de prachtige tuin, Rose Mary's Cottage Garden in Klaaswaal en het feest werd gegeven op een hele leuke locatie in Oud-Beijerland, waar de gasten en kinderen dankzij het prachtige weer lekker buiten in het zonnetje konden vertoeven.

Al met al was het een hele geslaagde dag, nog nooit eerder heb ik een blaar op m'n handen gehad van m'n camera, maar een keer moet de eerste keer zijn en dat was vandaag.

Hans, Sandra & Sven, ga lekker genieten van het leven als pasgetrouwd gezinnetje, ondertussen werk ik hard aan jullie album.



5 opmerkingen:

Unknown zei

Mooie collage zo!

Lillymay zei

sow! dat ziet er goed uit zeg!

Ghita zei

Knap staaltje werk hoor

Hans, Sven en Sandra van Dam zei

We hebben een fantastische romantische bruiloft gehad! De foto's op de blog zien er heel belovend uit. We kijken uit naar het album. Ingeborg, alvast heel veel dank voor je professionaliteit en je prettige omgang.

Unknown zei

Dat ziet er prachtig uit!
Groet
Heidi Hendricks
Trouwambtenaar gemeente Binnenmaas